Rebelhorn Hunter II: En Klassisk Motorcykeljacka är nu uppdaterad.

Publicerad 2024-03-21 12:00 av Greg Moto AB
Rebelhorn Hunter II: En Klassisk Motorcykeljacka är nu uppdaterad.

Rebelhorn Hunter II Läder Motorcykeljacka är den senaste versionen av den redan kultförklarade modellen som kombinerar modern teknologi med klassisk design, omdefinierar begreppet motorcykelstil. Denna läderjacka för motorcyklisten har designats med tanke på dem som värderar utseende och säkerhet lika högt.

Rebelhorn Hunter II finns i två färgversioner: klassiskt svart och i vintagebrun - vintage brown. Rebelhorns designers har också lovat en damversion av denna jacka, och det verkar som att den snart kommer att finnas i butiker.
Klassisk Läder Motorcykeljacka

Rebelhorn Hunter II-jackan är resultatet av en blandning mellan tradition och modernitet. Tillverkad av högkvalitativ getläder i vintage brown-versionen eller av nötläder i den svarta versionen, garanterar den inte bara hållbarhet utan ger även varje ryttare som gillar den klassiska motorcykelstilen en unik karaktär.

Designers at Rebelhorn, när de förberedde designen för detta nya inkarnation av jackan, strävade efter att ta hand om varje detalj, från dragkedjan till kragen, och fokuserade på att bevara den stil som motorcyklister älskade med dess föregående version.

Tack vare noggrant utvalda material och en tidlös design är Rebelhorn Hunter II motorcykeljacka mer än bara skyddskläder – det är ett element som framhäver motorcyklistens individuella stil.
Säkerhet framför allt

Säkerhet är en av de viktigaste aspekterna av Rebelhorn Hunter II jackan. Den är utrustad med armbågs-, axel- och ryggskydd som uppfyller certifieringskraven för nivå 2. Det är ett utmärkt val för de som inte vill kompromissa mellan stil och säkerhet.
Stil i kombination med komfort

Rebelhorn Hunter II motorcykeljacka erbjuder inte bara skydd utan också en rad funktioner som helt enkelt är användbara under dagligt bruk av jackan.

Ventilationssystemet med två justerbara ventilationskanaler på bröstet gör att du kan bibehålla en optimal temperatur även under varmare dagar. Ett kort kopplingsblixtlås samt extra remmar för att fästa med byxor är praktiska lösningar som förhindrar att jackan glider upp, vilket ökar säkerheten och komforten under körning. De möjliggör också problemfri anslutning av Rebelhorn Hunter II motorcykeljacka med valfria motorcykeljeans.
Viktiga saker alltid inom räckhåll

Med tanke på dagligt bruk har Rebelhorn-designers inte glömt behovet av att förvara småsaker. Rebelhorn Hunter II motorcykeljackan är utrustad med fyra yttre fickor samt två inre fickor, som är det perfekta stället för saker du alltid bör ha med dig, såsom plånbok eller telefon.

Rebelhorn Hunter II är en läder motorcykeljacka som perfekt möter behoven hos moderna motorcyklister. Genom att kombinera klassisk design med modern teknologi och material av högsta kvalitet är den redo att uppfylla förväntningarna hos även de mest krävande användarna. Oavsett om du planerar en lång resa eller en kort tur genom staden, erbjuder Rebelhorn Hunter II inte bara skydd utan också den stil och komfort du letar efter.