Ett varumärke, alla lösningar!

Med över 4 000 artiklar från en och samma leverantör är vi en av få leverantörer i världen med ett heltäckande sortiment och erbjuder passande produkter för alla fordon. Hos oss hittar du världens bredaste och djupaste sortiment av motoroljor, tillsatser, växellådsoljor, fetter, pastor, lim samt produkter för service och fordonsvård. Med detta omfattande sortiment betjänar vi förutom personbilar även motorcyklar, veteranbilar, elfordon, cyklar, trädgårdsredskap, båtar, små flygplan, campingområdet, nyttofordon, byggmaskiner och industritillämpningar. Alltid och överallt i absolut toppkvalitet.

Som ett komplement till detta erbjuder vi våra samarbetspartners och kunder professionella, beprövade tjänste- och servicekoncept som underlättar den dagliga driften i verkstaden samt verktyg och utrustning för effektiv användning av produkterna.

LIQUI MOLY är Tysklands populäraste motoroljemärke. Utmärkelser som TOPPMÄRKE eller BEST BRAND har i många år återspeglat det höga anseende som vi åtnjuter både bland branschfolk och hos slutkonsumenter. Dessa återkommande segrar är allt annat än en tillfällighet. De är resultatet av våra högt motiverade medarbetares dagliga engagemang.

Det är denna samhörighet som gör oss starka, som gör oss speciella och som gör oss unika i hela världen. Detta ”vi” gör oss framgångsrika!